Laulaja paljasti – Garbage tekee paluun?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suurta suosiota nauttinut Garbage-yhtye on ollut jo pitkään telakalla, mutta tuoreimpien tietojen mukaan suosikkiyhtye on mahdollisesti tekemässä paluun parrasvaloihin ja levytysrintamalle.

Yhtyeen laulaja Shirley Manson on nimittäin paljastanut Facebook-päivityksessään olleensa studiossa yhdessä entisten bänditoveriensa kanssa. Hän kertoi viettäneensä viikon ajan studiossa Steven, Duken ja juuri Grammy-palkinnolla palkitun yhtyeen tuottaja Butch Vigin kanssa.

Vielä ei ole varmuutta mitä ryhmä studiossa työsti, mutta on hyvin mahdollista että työn alla olisi ollut Garbage-yhtyeen uutta materiaalia. Yhtyeen hajoamisen jälkeen Shirley Manson aikoi julkaista oman soololevynsä, mutta projekti kuivui kuitenkin lopulta kasaan.