Miss Suomen tähdittämä sketsisarja alkaa duudson-hengessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusi suomalainen sketsisarja Biisonimafia alkaa Subin netissä keskiviikkona 10. helmikuuta. Kyseessä on sarja, jossa nähdään näyttelemässä myös tuore Miss Suomi Viivi Pumpanen.

Kanavan tiedotteen mukaan luvassa on outoa huumoria kummeleiden jalanjäljillä ja vauhdikkaita stuntteja Duudsoneiden malliin. Punkaharjulta kotoisin olevien Jannen ja Kaitsun ensirakkaus oli lumilautailu. Kesällä aikaa tapettiin yhä hurjempien stunttien kehittelyssä, joiden parista siirryttiin kuvaamaan sketsejä.

Kuvaukset rahoitettiin huhkimalla samalla rakennushommissa. Lopulta pojat saivat vetoapua Duudsoneiden Jarno Laasalalta, ja nyt 16-osaisen komediapläjäyksen on tuottanut Rabbit Films. Uusia jaksoja on luvassa aina keskiviikkoisin ja perjantaisin. Lue lisää sarjasta ja Biisonimafian pojista Subin netissä, ja katso mitä tuleman pitää: www.sub.fi/biisonimafia.