Murtovaras löysi Paris Hiltonin kotoa kokaiinia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna monet Hollywood-julkkikset joutuivat mystisen murtoaallon kohteeksi. Lopulta teini-ikäisistä koostunut murtojengi jäikin poliisin haaviin ja tuomittiin rikoksistaan. Nyt yksi heistä, Nick Prugo, on väittänyt löytäneensä Paris Hiltonin kotoa kokaiinia murtoreissullaan.

Murrot jo tunnustanut 18-vuotias Prugo kertoi ryhmänsä valinneen Paris Hiltonin asunnon murtokohteekseen siksi, että Hilton oli heidän mielestään tyhmä. Valinta olikin miehen kertomuksen perusteella oikea, sillä hänen mukaansa Hilton oli jättänyt avaimensa neljän miljoonan dollarin arvoisen asunnon kynnysmaton alle.

– Kuka jättäisi ovensa lukitsematta? Kuka jättäisi rahaa lojumaan ympäriinsä? Se on tyhmää. Siinä oli ehdottomasti mukana jännitystä. Nyt kun katson sitä jälkeen päin, niin huomaan kuinka vaarallista se oli. Se pelottaa minua, Prugo kertoi Vanity Fair -lehdelle.

Lisäksi hän paljasti löytäneensä Hiltonin kotoa noin viisi grammaa kokaiinia, jonka he ottivat murtosaaliikseen. Yhteensä saaliin arvo nousi taideteoksineen, koruineen ja rahoineen noin kahteen miljoonaan dollariin. Saman murtojengin kohteeksi joutuivat myös muiden muassa Orlando Bloom, Rachel Bilson, Audrina Partridge ja Lindsay Lohan.