Nämä uskomattomat taideteokset on tehty voista! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukemattomia materiaaleja, joista voidaan saada aikaan taideteoksia. Yksi näistä on ainakin tuoreimpien kuvien perusteella ihan perinteinen voi, jolla saadaan aikaiseksi muiden muassa erittäin näyttäviä patsaita.

Amerikkalainen Maxim-lehti on nyt julkaissut verkkosivuillaan mittavan kuvakoosteen, jossa esitellään voista tehtyä taidetta. Kuvissa nähdään muiden muassa Darth Wader, Marilyn Monroe, astronautti, Superman, Tenavat, Yoda, Harry Potter sekä lukuisia muitakin tuttuja hahmoja. Katso kuvat tästä.

Tarina ei kerro minkälaisessa lämpötilassa nämä voista tehdyt luomukset pitää säilyttää, että ne pysyvät kunnossa. Voista tehty taidenäyttely voisi olla mielenkiintoinen näky helteellä, jos ilmastointi lakkaisi yllättäen toimimasta.