Näyttelijä Charlie Sheenin auto löydetty murskautuneena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Charlie Sheen on ollut viime aikoina varsinaisessa kurimuksessa, kun hän on joutunut olemaan toistuvasti tekemisissä virkavallan kanssa. Tuorein käänne on silti yllättävä. Hetki sitten Yhdysvalloissa uutisoitiin, että Sheenin auto on löydetty murskautuneena hänen kotinsa lähellä sijaitsevan jyrkänteen juurelta.

Jouluna vaimonsa pahoinpitelystä epäilty ja sittemmin suurimmalta sponsoriltaan potkut saanut näyttelijä ei tuoreimpien tietojen mukaan ollut autossa sen murskautuessa. TMZ uutisoi hetki sitten poliisin saaneen ilmoituksen murskautuneesta autosta noin neljän aikaan aamuyöllä. Tuhoutunut Mercedes-Benz -merkkinen citymaasturi löydettiin legendaarisen Mulholland Driven varrelta Sherman Oaksin alueella.

Poliisin mukaan Charlie Sheen olisi samoihin aikoihin ilmoittanut autonsa varastetuksi. Tällä hetkellä poliisi tutkii tapausta autovarkautena. The Insider -julkaisun mukaan näyttelijä oli ensijärkytyksestä toivuttuaan jo vitsaillut koko jutulla.

– Oli kerrankin hienoa nähdä että poliisit tulivat minun kotiini siten ettei minun tarvinnut lähteä heidän mukaansa, Sheen lohkaisi.