Neve Campbell tiukassa korsetissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Neve Campbell on viettänyt jo vuosia hiljaiseloa viihdelehtien otsikoista. Scream-elokuvista tuttu kaunotar vieraili viime vuonna Simpsonit-sarjassa, ja nyt hän on poseerannut pitkästä aikaa näyttävissä kuvissa.

Menestyselokuvia ja -sarjoja ei ole osunut viime vuosina Campbellin uralle, mutta huhujen mukaan hänet olisi kiinnitetty mukaan Scream-sarjan neljänteen elokuvaan, jonka on määrä saada ensi-iltansa vielä tämän vuoden aikana. Siihen saakka häntä voidaan ihailla vaikka näistä näyttävistä korsettikuvista.

36-vuotias Neve Campbell asteli avioon brittiläisen näyttelijämiehensä John Lightin kanssa toukokuussa 2007. Neve ja John tapasivat Investigating Sex -elokuvan kuvauksissa vuonna 2001, ja Neve muutti miehensä perään Lontooseen kaksi vuotta myöhemmin. Häät pidettiin kuitenkin Los Angelesissa, jossa Campbell kuvasi Medium -televisiosarjaa. Pariskunta meni kihloihin joulukuussa 2005, kun Light kosi Campbellia polvillaan ja siteerasi Shakespearea ennen kosintaansa.