Pamela Andersonin rinnat pursuivat puvusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Baywatch-ohjelmasta ja Playboy-lehdestä tunnetuksi tullut povipommi Pamela Anderson on ollut viime aikoina usein otsikoissa näyttävien asujensa merkeissä. Tällä kertaa muodokas kaunotar oli juhlimassa asussa, joka ei olisi kovin paljon pienempi voinut olla.

Play-yökerhossa juhlinut Pamela Anderson oli nimittäin pukeutunut mekkoon, jonka yläosa oli mahdollisesti suunniteltu hieman hänen rintavarustustaan pienemmille muodoille. Se riitti nimittäin hädin tuskin peittämään hänen rintansa punaisella matolla. Todennäköisesti ravintolan sisällä juhlatunnelmissa asu ei kuitenkaan kyennyt edes siihen. Katso kuvat tästä.

Taannoin huhuttiin, että Pamela Anderson olisi mukana Britannian viimeisessä Celebrity Big Brother -ohjelmassa, mutta hän ei lopulta astellutkaan BB-taloon. Hän lienee yksi lukuisista tähdistä, jotka eivät lopulta suostuneet ottamaan osaa kilpailuun, ja tuotantoyhtiö joutui viime hetkellä haalimaan taloon C-sarjan julkkistähtiä.