21-vuotias supermalli pidätettiin – ehdotti konstaapelille seksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnettu amerikkalainen supermalli Nick Snider on jäänyt poliisin haaviin Batesvillen kaupungissa Arkansasissa, Yhdysvalloissa. Hänet otettiin kiinni epäiltynä häiriökäyttäytymisestä ja juopottelemisesta julkisella paikalla. Erikoisinta kuitenkin oli tapa, jolla hän yritti selvitä tilanteesta.

21-vuotias floridalaissyntyinen Snider yritti nimittäin päästä pälkähästä tarjoamalla hänet pidättäneelle konstaapelille suuseksiä vastineeksi vapauttamisestaan, Smoking Gun uutisoi ensimmäisenä. Se vei hänet kuitenkin ojasta allikkoon, sillä nyt häntä odottaa mahdollisesti myös lisäsyyte seksin tarjoamisesta. Hänet vapautettiin odottamaan 17. helmikuuta pidettävää oikeudenkäyntiä 780 dollarin takuita vastaan.

Maineikkaan miesmallin pidätyskuva on nyt vuotanut julkisuuteen, ja siinä hänet nähdään kunnossa, jollaisessa mies tuskin haluaisin lehtien palstoilla esiintyä. Katso pidätyskuva ja mallikuva tästä.

Sniderin kerrotaan pidätyshetkellä ilmoittaneet viranomaisille olevansa kuuluisa malli. Se pitikin paikkansa, sillä urallaan hän on poseerannut muiden muassa Pradan mallina ja vuonna 2008 hänet nimettiin Forbes-lehden toimesta vuoden menestyneimmäksi miesmalliksi maailmassa. Viime kuussa hän esiintyi muiden muassa Pariisissa Yves Saint Laurentin muotinäytöksessä ja esiintyy ensi viikolla myös New Yorkin muotiviikoilla.