Mallikaunotar rinnat paljaana H&M-mainoskuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Erin Wasson on tullut mallintöidensä lisäksi tunnetuksi myös muotisuunnittelijana, ja taannoin uutisoimme esimerkiksi kuinka hänen miesten mallistoaan esittelemässä nähtiin peräti Hollywood-komistus Bruce Willis.

Huippumalliksi Erin Wasson ei vielä välttämättä ole noussut menestyksekkäästä urastaan huolimatta, mutta siitä huolimatta hän on monille tuttu tähti. Parhaillaan Wasson on Karibialla julkkisten suosimalla St. Bartsin saarella kuvaamassa H&M-vaateketjun mainoksia. Eilen hän aiheutti hieman ihmetystä riisuessaan kuvauksissa yllättäen yläosansa ja juoksennellessaan rannalla rinnat paljaana. Katso kuvat tästä.

Vielä ei ole tietoa oliko nakuilusessio osa H&M-mainoskampanjan kuvauksia vai oliko se pieni tuuletus esimerkiksi pitkän kuvauspäivän päättymisen kunniaksi. Tämä selvinnee viimeistään kyseisen kampanjan julkistamisen aikoihin.

28-vuotias amerikkalainen Erin Wasson on tehnyt pitkän uran mallina ja muotisuunnittelijana. Malliurallaan hän on ehtinyt poseerata lukuisissa lehdissä, kuten Vogue, Flair, Allure, Esquire ja Elle. Lisäksi hänen kuviaan ovat kampanjoissaan käyttäneet muiden muassa Armani, Balenciaga, Cavalli, Gucci ja Karl Lagerfeld. Erin on ollut jo vuosia myös Maybelline-kosmetiikkamerkin mainoskasvo.