Näin Britneyn peppua muokattiin digitaalisesti promokuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears lukeutuu maailman suosituimpiin poptähtiin ja hän poseeraa päivittäin viihdelehtien sivuilla ympäri maailmaa. Popparista julkaistaan myös runsaasti virallisia promokuvia markkinointia ja haastattelujen kuvittamista varten.

Yksi näistä promokuvista nähtiin taannoin Suomen yksinoikeudella Stara-aikakauslehden kannessa. Nyt valokuvaaja Mark Liddellin käsialaa olevan kyseisen kuvaussession käsittelemättömiä valokuvia on vuotanut verkkoon, joten niistä voidaan hyvin nähdä mitä osioita kuvissa on erityisen selvästi muokattu. Katso käsittelemätön kuva tästä ja lisää kuvia tästä.

Verrattaessa kyseisiä muokkaamattomia kuvia Stara-aikakauslehden kevätnumeron 2009 kansikuvaan, voidaan huomata että erityisesti Britney Spearsin takamusta ja kasvoja on korjailtu, mutta osansa ovat saaneet myös hiukset. Nyt verkkoon vuotaneet otokset ovat siis niin sanottuja outtakeseja, eli otoksia, jotka on karsittu joukosta ennen niiden jälkikäsittelyä.

Britney Spears Stara Magazine Cover