Pitbull : Shut It Down -arvostelu

Singlet · Stara.fi

Viime vuoden suurimpiin hittitehtailijoihin lukeutunut Pitbull saapuu konsertoimaan Suomeen 4. maaliskuuta. Odotetun konsertin kynnyksellä Suomessakin julkaistaan singlenä kuubalais-amerikkalaisen supertähden Rebelution-albumin seuraava single Shut It Down.

Kappale on soinut albumilta käsin jo jonkin verran radioaalloilla ja klubeissakin. Se on saanut suuren suosion, eikä ihme, sillä kappale on selvää hittimateriaalia. Tuttuun Pitbull-tyyliin sen kertosäe pitää sisällään erittäin tarttuvan hookin, kun yksinkertainen ”oo-oo-o-o”-huuto toimii kiitettävästi ja jää ensikuulemalta soimaan päähän.

Myös soundiensa osalta kappale edustaa mielenkiintoista uutta linjausta r&b-alalla. Rihannan tuoreemman materiaalin tavoin myös Pitbull on yhdistellyt aikaisempaa enemmän dancemusiikista tuttuja elementtejä hitaampitempoiseen r&b-materiaaliin. Lopputuloksena onin varsin toimivaa tanssilattian täytettä.

Pisteet 4/5