Poliisi ymmällään oudosta ilmiöstä – autoja ajetaan jyrkänteeltä murskaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka elokuvamaailma ehti jo säikähtää, kun Charlie Sheenin citymaasturi löydettiin murskautuneena kuuluisan Mulholland Drive -tien varrella sijaitsevan jyrkänteen juurelta. Tähden auto oli kuitenkin varastettu hetkeä aiemmin eikä ajoneuvossa ollut turmahetkellä ketään sisällä.

Nyt tapaus on saanut poliisin ymmälleen, sillä Sheenin auton löytymisen jälkeen saman tien varrelta on löytynyt kolme muutakin samalla tavalla murskautunutta autoa. Neljännestä autosta Los Angelesin pelastusviranomaiset löysivät kyydissä olleen miehen hengissä, The Insider uutisoi.

Poliisi tutkii parhaillaan mahdollisia yhteneväisyyksiä mystisten tapausten välillä. Yksi vaihtoehto on, että tapausten takana on varasliiga, joka jostain syystä ajaa varastamansa ajoneuvot niiden tyhjäämisen jälkeen jyrkänteeltä jälkiensä peittelemiseksi.