Reese Witherspoon löysi uuden miehen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-palkittu Hollywood-tähti Reese Witherspoon on viettänyt taannoisen avioeronsa jälkeen varsin rauhallista elämää suhderintamalla, vaikka hänet onkin yhdistetty romanttisessa mielessä jo useampiinkin komistuksiin. Taannoin hän ehti seurustella myös kollegansa Jake Gyllenhaalin kanssa.

Nyt 33-vuotias Reese on lehtitietojen mukaan löytänyt itselleen uuden miesystävän. Hänet nähtiin nauttimassa romanttista illallista miesseurassa Santa Monicassa. Witherspoon ja uusi komistus nauttivat toistensa seurasta italialaisessa Locanda Portofino -ravintolassa, Hollywood Reporter uutisoi.

Julkaisun mukaan parituntiseksi venyneen illallisen miesseuralainen oli Jim Toth, vaikutusvaltainen agentti Creative Artists Agency -yhtiöstä. Silminnäkijöiden mukaan nurkkapöydässä ruokaillut pari flirttaili avoimesti keskenään. Kahden lapsen äiti Reese Witherspoon seurusteli viime joulukuuhun saakka näyttelijä Jake Gyllenhaalin kanssa.