Rihannan ”muotiasulle” nauretaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on ollut viimeksi kuluneen vuoden aikana lukuisia kertoja otsikoissa muiden seikkojen lisäksi myös rohkeiden asujensa merkeissä. Hänet on nähty useaan otteeseen jopa Lady Gagan asua muistuttavissa luomuksissa, mutta välillä asuvalinnat menevät hieman yli ymmärryksen.

Näin on nimittäin käynyt jälleen, kun Rihanna nousi torstaina esiintymislavalle Miamissa järjestetyssä Pepsi Super Bowl -konsertissa varsin erikoiseen asuun sonnustautuneena. Hänen tämänkertaisen luomuksensa peitti käytännössä hänestä vain toisen puolen, kun toinen puoli laulajasta jäi rintaliivejä lukuunottamatta paljaaksi. Katso kuvat tästä.

Eilen ja tänään moinen asuvalinta on saanut osakseen selvästi keskimääräistä enemmän huomiota, ja useimmissa jutuissa asua on kuvailtu lähinnä naurettavaksi.