Sarah Harding tyrmää bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka takavuosien suosituimpiin tyttöyhtyeisiin Britanniassa kuuluneesta Girls Aloud -ryhmästä tunnetuksi tullut vaalea kaunotar Sarah Harding on pitkästä aikaa noussut viihdelehtien otsikoihin esiteltyään upeaa vartaloaan lomalla.

Bändinsä hajoamisen jälkeen laulu-uraa soolona tekevä neitokainen on jälleen ikuistettu nauttiessaan lomapäivästään rannalla Barbadoksella. Lomaseurana kaunottarella oli lähinnä vain kirja. Sarah Harding oli tällä kertaa pukeutunut vesileikkejä varten valkosiin bikineihin. Katso kuvat tästä.

28-vuotias englantilainen Sarah Harding tuli alunperin tunnetuksi Popstars-realityohjelman kilpailijana. Ohjelman myötä hänet kiinnitettiin Girls Aloud -yhtyeen jäseneksi. Sen lisäksi hänet tunnetaan myös mallina, näyttelijänä ja säveltäjänä. Nykyisin hän tekee soolouraa laulajana. Vuonna 2009 brittimiehet äänestivät hänet maailman 87. seksikkäimmäksi naiseksi.