Syyttäjä: Michael Jacksonin kuolema oli henkirikos!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson kuoli jo viime kesänä, ja viimein eilen poliisi sai päätökseen hänen kuolemaansa liittyvät tutkimukset. Tulosten perusteella syyttäjä on nyt päättänyt nostaa syytteen taposta.

Syyttäjän mielestä kyseessä oli siis henkirikos, ja tämänhetkisten tietojen mukaan ensi viikolla asiasta syytteeseen joutuu alusta saakka epäilysten alaisena ollut laulajan henkilökohtainen lääkäri Conrad Murray. Häntä ei kuitenkaan vielä nimetty virallisesti syytteen saajaksi. Olisi kuitenkin todellinen uutispommi, jos syytetty olisi joku muu henkilö.

Myrrayn lakimiehet ovat jo osaltaan vahvistaneet, että syytteen saa Murray. Hänen asianajajansa Ed Chernoff ilmoitti päämiehensä kiistävän syytteet ja heidän ”taistelevan kuin hullut” syytteiden kumoamiseksi, Access Hollywood uutisoi.

Parhaillaan lakimehet yrittävät neuvottelemalla estää lääkärin pidättämisen oikeudenkäynnin ajaksi. Syyttäjä puolestaan ilmoitti eilen, että syyte nostetaan maanantaina.