Tässä ovat hirveimmät julkkisnaapurit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Kate Mossin kanssa aikoinaan seurustellut ja kaunottaren uran huimaan syöksyyn saanut brittiläinen narkkarirokkari Pete Doherty ei ole kovin toivottu naapuri.

Viime viikolla huumeiden tuomisesta oikeuteen tuomittu Doherty on saanut jo lukuisia huumeisiin liittyviä tuomioita.  Nyt hän on kerrankin menestynyt, tosin brittilehden äänestyksessä jossa tiedusteltiin hirveintä mahdollista naapuria. Toiseksi äänestyksessä sijoittui kollega Amy Winehouse ja kolmanneksi povipommi Katie Price.

Kymmenen hirveimmän naapurin listalla kyseenalaista menestystä sai myös Atonic Kitten -yhtyeen entinen laulaja Kerry Katona, jonka maine on ollut vakavan huumeongelman takia kovassa syöksykierteessä. Hän sijoittui listalla sijalle seitsemän.

Suosituimmaksi naapuriksi britit äänestivät näyttelijä Stephen Fryn. Toiseksi suosituin oli laulajatähti Cheryl Cole ja kolmanneksi suosituin oli televisiotähti Kirstie Allsopp. Neljänneksi halutuin naapuri oli televisiokokki Jamie Oliver ja viidenneksi Top Gear -juontaja Jeremy Clarkson.