Korsetti pysyi hädin tuskin Anne Hathawayn yllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Anne Hathaway on ollut talven aikana tavallista vähemmän otsikoissa, mutta taannoin hän joutui ikävään tilanteeseen, kun häntä seurannut paparazzikuvaaja karautti polkupyörällään näyttelijättären auton perään.

Kohuotsikoita tehokkaasti urallaan vältellyt Anna Hathaway on nyt yllättänyt toden teolla lupautumalla poseeraamaan seksikkäissä kuvissa GQ-miestenlehden brittiversion kannessa ja sisäsivuilla. Kuvat ovatkin todella yllättäviä, sillä niissä Annen yllä oleva korsetti onnistuu hädin tuskin peittämään hänen rintansa. Katso kuvat tästä. Muissa lehden kuvissa hänet nähdään muiden muassa useissa alusasuissa.

Viime viikkoina vellonut Spider-Man 4 -elokuvan huhumylly on pyöritynyt myös Anne Hathawayn ympärillä, sillä häntä on veikattu Kirsten Dunstin tilalle elokuvan naispääosaan. Toinen huhuissa liikkunut ehdokas on ollut Zac Efronin tyttöystävä Vanessa Hudgens.