Denise Milani keikistelee näyttävästi lehtikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Heidi Montag ja povipommi Denise Milani ovat osuvia esimerkkejä ihmisistä, jotka janoavat julkisuutta niin kovasti, että ovat valmiit tekemään lähes mitä tahansa päästäkseen viihdelehtien sivuille. Erityisesti heistä jälkimmäinen haluaa päästä glamour-mallien A-sarjaan.

Maailman sadan kauneimman naisen joukkoon taannoin rankatun Denise Milanin suurin valtti on hänen keinotekoisesti paisutettu rintavarustuksensa, joka on nykyisin peräti 32DDD-kokoinen. Viime syksynä povipommi kiinnitettiin mukaan Denise Milani Actiongirls 2 -nimiselle kuntoiluvideolle, ja nyt hän poseeraa hyvin vähissä vaatteissa lehtikuvissa. Katso kuvat tästä.

Tsekkiläissyntyinen 29-vuotias Denise Milani on itse kertonut olleensa jo teini-ikäisenä selvästi keskimääräistä muodokkaampi. Nykyisin hänen kuppikokonsa on 32DDD. Malliuralle jo tuolloin suunnannut kaunotar rankattiin suositun AskMen.com -julkaisun lukijaäänestyksessä vuonna 2009 maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 33. Nykyisin neitokainen pyörittää myös aktiivisesti omaa DeniseMilani.com -nimistä verkkosivustoaan, joka avattiin jo vuonna 2007.