Jessica Jane Clementin muodot vetävät hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen glamour-malli, näyttelijä ja televisiokasvo Jessica Jane Clement on nousemassa kovaa vauhtia otsikoihin myös rapakon takana Yhdysvalloissa. Muodokas tähti ei tosin ole otsikoissa näyttelemisen tai laulutaitojensa, vaan seksikkäiden poseeraustensa merkeissä.

Nyt Jessica Jane Clement on ikuistettu jättirintoineen bikineihin sonnustautuneena uima-altaassa ja suihkussa. Kyseessä oli mahdollisesti jonkin bikinimalliston mainoskuvaukset tai vastaava tilaisuus, koska hänet ikuistettiin useissa eri bikineissä. Katso kuvat tästä. Taannoin hän poseerasi yläosattomissa brittiläisen Monkeylehden kuvissa.

24-vuotias Jessica Jane Clement tuli Britanniassa tunnetuksi poseerattuaan 18-vuotiaana Playboy-lehdessä ja oltuaan mukana myös BBC-yhtiön tuottamasta The Real Hustle -televisiosarjasta. Sittemmin hänet on nähty muutamissa muissakin sarjoissa, kuten Dream Team ja Celebrity Scissorhands sekä viime vuonna brittikomediassa Doghouse. Yksityiselämästään täysin vaikeneva kaunotar on kuitenkin vahvistanut seurustelleensa jo useiden vuosien ajan.