Povipommi ei vaivautunut kertomaan häistään omille lapsille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Jordan, eli Katie Price, äänestettiin vielä pari vuotta sitten Britannian parhaaksi äidiksi. Viimevuotinen avioero paljasti kuitenkin povipommin todellisen luonteen ja hänet äänestettiin maan surkeimmaksi äidiksi.

Sittemmin Katie Price on yrittänyt kasvattaa suosiotaan monin tavoin, mutta epäonnistunut yrityksissään surkeasti. Tuorein yritys saada suosiota oli avioitua pilavauhdilla julkkisten Big Brother -kisan voittaja Alex Reidin kanssa. Nyt on kuitenkin tullut esiin seikkoja, jotka vain heikentävät hänen mainettaan entisestään.

Kylmäsydäminen ja laskelmoiva povipommi ei nimittäin vaivautunut edes soittamaan kotiin jättämille lapsilleen ja ilmoittamaan uudesta avioliitostaan, vaan hän pyysi lastenhoitajaa välittämään tiedon jälkikasvulleen, Daily Mail uutisoi tänään. Tuolloin edes lasten isä Peter Andre ei vielä tiennyt asiasta. Lastenhoitajan kerrotaan ilmoittaneen viisivuotiaalle Junior-pojalle tämän esikoulussa, että hänellä oli nyt isäpuoli.

Kaiken kukkuraksi Katien kerrotaan pyyneen uutta miestään adoptoimaan poikansa Harveyn, jota Pricen entinen aviomies Peter Andre on kasvattanut viime vuodet kuin omaansa ja joka kutsuu Peteriä isäkseen. Luonnollisesti Katie ei ole keskustellut asiasta lainkaan Peterin kanssa. Ei siis ihme, että povipommi on Britannian seuratuimman julkkiksen lisäksi myös maan vihatuin julkkis. Tällä tietoa Alex ei ole kuitenkaan suostumassa isäksi.