Nainen alkoi synnyttää Oprahin kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin keskusteluohjelma The Oprah Winfrey Show vetelee pian jo viimeisiään, kun ohjelma lopetetaan ensi vuonna peräti 25 vuoden jälkeen. Samalla Oprah siirtyy huhujen mukaan juontohommiin kilpailevalle kanavalle. Vielä ohjelma kuitenkin pyörii televisioruuduissa, ja tällä viikolla kuvauksissa saatiinkin nähdä varsinaista realitytelevisiota.

Ohjelman kuvausten studioyleisössä oli nimittäin torstaina mukana myös 27. raskausviikolla ollut kanadalainen Lori McCrindle. Hän huomasi kuitenkin yllättäen wc-käynnin yhteydessä, että hänen lapsivetensä oli tullut ja synnytys käynnistynyt ennen aikojaan.

Tilanteen selvittyä Oprah päätti keskeyttää ohjelman kuvaukset ja ryntäsi katsomaan kuinka nainen voi. Tämän jälkeen McCrindle kuljetettiin ambulanssilla chicagolaiseen sairaalaan, jossa nainen synnytti poikalapsen vain 20 minuuttia myöhemmin. Keskosena syntyneen lapsen nimeksi annettiin Justin McCrindle. Perjantain ohjelmassaan Oprah naureskeli nähneensä 25 vuoden aikana kuvauksissa kaikenlaista, mutta totesi tämän ollen ohjelman historian ensimmäinen synnytys.