Näyttelijä riehui baarissa – lasillinen vodkaa DJ:n kasvoille!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on ollut otsikoissa jo useamman vuoden ajan hänen henkilökohtaisten ongelmiensa merkeissä. Erityisesti päihdeongelmien ja niiden lieveilmiöiden parissa muiden muassa rattijuopumuksista tuomittu julkkistähti jatkaa edelleen sekoiluaan.

Taannoin Lindsay Lohan seurusteli hetken aikaa DJ-julkkis Samantha Ronsonin kanssa, mutta myrskyisä lesbosuhde päättyi lopulta eroon. Sittemmin pari palasi vielä pariin otteeseen yhteen ennen kuin lopetti suhteensa lopullisesti. Siitä saakka naiset ovat olleet huonoissa väleissä. Tämä kävi ilmi myös keskiviikkona, kun Lindsay oli asiakkaana Hollywoodissa sijaitsevassa Crown-baarissa, jossa Samantha oli soittokeikalla.

Asiasta kertoneen Radar Onlinen mukaan Lindsay yritti epätoivoisesti saada Samanthan huomiota, mutta tämä ei ollut kuulevinaankaan entisen rakkaansa huutoja. Silminnäkijöiden mukaan Lindsay oli siihen saakka juonut vodkaa raakana suoraan pullosta ja ottanut myös jotain pillereitä oranssinvärisestä pilleripurkista. Lopulta Ronson kyllästyi ja kertoi Lindsaylle tämän olevan häpeäksi jopa itselleen.

Tämä oli liikaa Lohanille, joka heitti drinkkilasillisen raakaa vodkaa Samanthan kasvoille. Ronson vastasi samalla mitalla ja nosti DJ-pöydältä jonkin laitteen, jolla puolestaan heitti Lohania. Riita päättyi kun Lindsayn ystävä veti hänet pois tilanteesta. Myöhemmin samana iltana Ronson kävi puolestaan häiriköimässä toisessa ravintolassa, josta hän lopulta poistui DJ-laitteiden johdot mukanaan, joten paikka oli loppuillan ilman musiikkia, julkaisu kertoi.