Paras tavispeppu -kisa saanut suuren suosion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka lähinnä seksiä tihkuvista malleistaan ja mainoskuvistaan tunnettu amerikkalainen vaatemerkki American Apparel etsii parhaillaan maailman parasta tavis-peppua. Tuolloin verkossa järjestettävään äänestykseen oli osallistunut vajaa 500 kilpailijaa.

Sittemmin kilpailun suosion on kasvanut räjähdysmäisesti, sillä eiliseen iltaan mennessä osallistujamäärä oli kymmenkertaistunut ja nyt asteikolla yhdestä viiteen arvioitavia takamuksia on kisassa jo peräti viisituhatta. Kisaan voi osallistua ja osallistujia voi arvioida tästä linkistä.

Osallistujamäärän huimasta kasvusta huolimatta kisan kärkikolmikko on pysynyt samana, eli keskiarvolla 4,29 ykköstilaa pitää hallussaan chicagolainen nimimerkki mira. Kärkikolmikon kaksi seuraavaa osallistujaa ovat nekin samoja, mutta vaihtaneet paikkoja. Nyt Stepho on kirinyt toiselle sijalle ja DONK pudonnut kolmanneksi.

Kisaan voi osallistua kuka tahansa lähettämällä oman peppukuvansa mukaan äänestettäväksi. Palkinnot eivät ole päätähuimaavia, mutta 300 dollarin tuotepalkinnon lisäksi voitokas peppu pääsee mukaan vaatemerkin mainoskampanjaan.