Varkaille miljoonasaalis – Paris Hilton ei huomannut murtoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa monet julkkistähdet joutuivat viime vuonna teiniliigaksi nimetyn nuorisojoukon tehtailemien murtojen uhreiksi. Yksi uhreista oli seurapiirijulkkis Paris Hilton, joka valittiin mukaan ”koska hän oli tyhmä”.

Teini-ikäiset murtovarkaat pääsivät sisään Hiltonin taloon, koska tämä oli jättänyt avaimensa piiloon kynnysmaton alle. Varkaiden matkaan lähti peräti kahden miljoonan dollarin edestä arvo-omaisuutta, kuten koruja, vaatteita, taidetta ja käteistä rahaa. Siinä ei ollut kuitenkaan vielä kaikki, sillä nyt on selvinnyt ettei Paris huomannut murtoa ennen kuin vasta kahden kuukauden kuluttua.

Nuorisojengi teki nimittäin toisenkin vierailun superjulkkiksen kotiin, ja vasta sen jälkeen Hilton huomasi kotonaan käyneen kutsumattomia vieraita. Ensimmäisestä murrosta kertoi Access Hollywoodin mukaan jengin johtajaksi nimetty 18-vuotias Nick Prugo, joka on jo tunnustanut rikoksensa. Nyt häntä odottaa pahimmillaan jopa vuosikymmenten vankeustuomio. Viime viikolla Prugo väitti löytäneensä ystäviensä kanssa Hiltonin kotoa muun omaisuuden lisäksi myös kokaiinia.