Teinitähden pikkusiskon alusvaatemallisto järkyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

17-vuotias teinitähti Miley Cyrus on ollut useita kertoja otsikoissa liian seksikkäiden asujensa, valokuviensa ja esiintymistensä merkeissä. Julkkisperheen tytär poseerasi taannoin vain 15-vuotiaana yläosattomissa Vanity Fair -lehdessä ja joutui myöhemmin pyytämään sitä julkisesti anteeksi.

Country-laulaja Billy Ray Cyrusin luotsaama julkkisperhe lienee malliesimerkki siitä, että omena ei putoa kauas puusta. Myös Mileyn kymmenvuotias pikkusisko Noah oli nimittäin taannoin otsikoissa poseerattuaan julkisesti hyvin vähissä ”aikuisten vaatteissa”. Nyt sama meno kuitenkin jatkuu.

Pikkuneiti on nimittäin jälleen aiheuttanut kohua, sillä hänen nimissään aiotaan julkaista lapsille suunnattu alusvaatemallisto. Luonnollisesti malliston mainoskuvissa tullaan näkemään myös Noah itse. Nyt jo varsin pitkällä oleva suunnitelma on närkästyttänyt monia, joiden mielestä yhdeksänvuotiaan oma alusvaatemerkki menee jo liian pitkälle. Pikkuneiti itse luonnehti mallistoaan ”trendikkääksi ja söpöksi, mutta kuitenkin räväkäksi”.