Television seksikkäimmät brunetet pantiin järjestykseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina verkossa on tehty listauksia moninaisista asioista ja ihmisistä. Tällä kertaa televisiotähtiin keskittyvä Real TV Addict -julkaisu on listannut television seksikkäimmät tummatukkaiset kaunottaret.

Listalla ei ole mukana kovinkaan suuria yllätyksiä, mutta varsin amerikkalais- ja brittipainotteisen listan kärkikahinoihin olisi monilla varmasti ollut mielessä muitakin kaunottaria. Televisiokaunottarien brunettelistan ykköseksi rankattiin kuitenkin tällä kertaa Rachel Bilson, joka on tullut tutuksi erityisesti suositusta O.C.-televisiosarjasta ja menestynyt hyvin myös muissa seksikkyysäänestyksissä.

Toiseksi seksikkäimmäksi bruneteksi rankattiin Alyssa Milano, joka on kaunistuttanut muiden muassa sarjoja Who’s The Boss ja Siskoni on noita. Kolmanneksi sijoittui The Today Show ja Nigella Bites -ohjelmien näyttävä brittitähti Nigella Lawson. Neljänneksi seksikkäin oli Suomessakin suositusta Gilmoren tytöt ja Perhe on paras -sarjoista tuttu Lauren Graham.

Viidenneksi seksikkäin oli taanoin myös maailman seksikkäimpien naisten kärkijoukkoon rankattu Entourage-hottis Emmanuelle Chriqui. Kymmenen kärkeen mahtuivat edellä mainittujen lisäksi myös Rachel Leigh Cook, Anna Friel, Padma Lakshmi, Mila Kunis ja Morena Baccarin. Katso koko lista ja kuvat tästä.