Tiger Woods pääsi viimein hoidosta – näyttävä paluu julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluhistorian suurimmasta seksiskandaalista vastannut golf-tähti Tiger Woods on viettänyt viime viikot seksiriippuvuuden parantamiseen erikoistuneella klinikalla. Nyt hänen kerrotaan saaneen hoitojaksonsa valmiiksi.

Julkisuutta harvinaisen onnistuneesti skandaalin alkamisesta, eli marraskuun lopusta, saakka vältellyt monimiljonääri sai hoitoa Gentle Path -nimisellä klinikalla, jossa hänen vaimonsa Elin Nordegren vietti myös viikon ajan miehensä seurana. Samalla parin erohuhut loppuivat.

Tiger Woods on nyt tekemässä PopEater-julkaisun saamien tietojen mukaan näyttävän paluun julkisuuteen tavalla, joka sopii hänelle parhaiten, eli suuressa golf-kilpailussa. Hänen uskotaan nimittäin ottavan osaa Tucsonissa 17. helmikuuta järjestettävään WGC Accenture Match Play Championship -kilpailuun. Kisalla on hänelle myös symbolista arvoa, sillä Tiger teki samassa tapahtumassa taannoin paluun myös polvileikkauksensa jälkeen.