Provinssirock julkisti uuden hittiesiintyjänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoella järjestettävä Provinssirock on jälleen julkistanut uusia kiinnityksiä ensi kesän tapahtumaansa. Nyt ulkomaisten esiintyjien lista täydentyy, kun mukaan tulevat brittiläinen metalcore-yhtyee Bullet For My Valentine ja amerikkalainen hardcore-ryhmä A Day To Remember.

Aiemmin julkaistuja kansainvälisiä nimiä ovat muiden muassa Rammstein, Jello Biafra and the Guantanamo School of Medicine, Wolfmother ja Between the Buried and Me. Provinssirockin kotimainen osasto saa vahvistuksen Suomen tykeimmästä tyttöduosta PMMP, joka vastikään kahmi hyllyynsä kolme Emma-patsasta.

Vuonna 1998 perustettu Bullet For My Valentine tunnettiin alkuvuosinaan muiden muassa Metallica ja Nirvana -covereita soittavana yhtyeenä. 80-luvun old school thrashistä vaikutteita ottanut yhtye on napannut tarttuvia vokaaleja, aggressiivisia riffejä sekä melodioita myös kokoonpanoilta kuten Iron Maiden, Slayer ja Megadeth. Bullet For My Valentine on julkaissut kaksi studioalbumia ja myynyt yhteensä 2 miljoonaa levyä.