Tämäkö muka maailman seksikkäin nainen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla järjestetään vuosittain eri medioiden toimesta lukuisia äänestyksiä maailman seksikkäimmän naisen tittelistä. Merkittävimmät äänestykset ovat Askmen.com -sivuston sekä FHM-lehden Britannian ja Yhdysvaltojen version järjestämät mittelöt.

Ensinmainitun tulokset julkistettiin viime kuussa, ja sen perusteella amerikkalaismiesten mielestä maailman seksikkäin nainen olisi tänä vuonna näyttelijä Emmanuelle Chriqui, joka on nähty muiden muassa Entourage-sarjassa ja joka tähdittää tänä vuonna Georgia-elokuvaa. Nyt neitokaisesta on saatu ikuistettua tuore kuva, jonka perusteella äänestyksen tulosta tai amerikkalaismiesten naismakua lienee paikallaan arvioida vähintäänkin varauksella. Katso kuva tästä.

Edellä mainitussa äänestyksessä toiseksi seksikkäin oli äänestyksessä huippumalli Marisa Miller ja kolmanneksi seksikkäin näyttelijä Kate Beckinsale. Viiden parhaan joukkoon mahtuivat vielä huippumalli Alessandra Ambrosio ja näyttelijäkaunotar Jessica Alba. Kymmenen kärjessä olivat myös Beyonce, Penelope Cruz, Cheryl Cole, Eva Mendes ja Miranda Kerr.

31-vuotias Emmanuelle Chriqui äänestettiin taannoin Maxim-lehdessä maailman seksikkäimpien naisten listan sijalle 37., mutta Askmen.com -julkaisun lukijoiden mukaan hän oli vuoden 2010 seksikkäin. Ensimmäisen julkisen roolinsa hän teki kymmenvuotiaana hampurilaisketjun televisiomainoksessa. Sittemmin ura on johtanut televisioon, valkokankaalle ja mallikuviin lehtien sivuille. Chriqui nähtiin taannoin myös Zohan-komediaelokuvan naistähtenä.