Geri Halliwellin koulutyttöasusta näkyi läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä 90-luvulla tunnetuksi tullut ja sittemmin soolouraa huonolla menestyksellä yrittänyt laulaja Geri Halliwell on viime viikkoina jälleen aktivoitunut julkkisrintamalla, sillä hänet on nähty talven aikana useaan otteeseen näyttävissä asuissa.

Julkkisjuhlienkin punaisille matoille paluun tehnyt popparitähti on tällä kertaa ikuistettu juhlatuulella Lontoon yössä. Neitokainen ei tosin ollut juhlatuulestaan huolimatta ökykännissä, kuten monet kollegansa usein ovat. Hän oli pukeutunut iltaa varten koulutyttömäiseen asuun, jonka yläosaan hän oli valinnut läpikuultavan mustan paidan. Katso kuvat tästä.

Taannoin Geri poseerasi Breast Cancer Care -tilaisuudessa samassa iltapuvussa kuin Vanity Fair -lehden Oscar-juhlissa seitsemän vuotta aiemmin. The Sun -lehti kaivoi arkistoistaan aikaisemman valokuvan, jonka perusteella voitiin todeta, että Geri näytti seitsemän vuoden jälkeen paremmalta kuin vuonna 2002.