IT-jätin toimitusjohtaja irtisanoutui Twitterissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Informaatioteknologian jättiyhtiö Sun Microsystems on menettänyt toimitusjohtajansa, kun tämä irtisanoutui aiemmin tällä viikolla. Erikoista tapauksessa oli, että hän ilmoitti asiasta ensimmäisenä Twitter-blogissaan viime torstaina.

Informationweek.com -julkaisu kertoo, että toimitusjohtaja Jonathan Schwartz halusi jättää yhtiön sen jälkeen kun toinen IT-jätti Oracle osti sen taannoin. Jonathan Schwartz nimitettiin yhtiön toimitusjohtajaksi vuonna 2006. Hänet tunnetaan yhteisömedioiden sanansaattajana ja hän jatkoi valitsemallaan linjalla myös erotessaan.

– Tämä on viimeinen päiväni Sunilla. Tulen kaipaamaan sitä. Taloustaantuma kaatoi liian monia asiakkaita. En ole enää toimitusjohtaja, Jonathan Schwartz kirjoitti mikroblogiinsa torstaiaamuna kello 01.12.

Schwartz oli ensimmäinen Fortune 200 -listalle kuuluvan jättiyhtiön toimitusjohtaja, joka ilmoitti erostaan Web 2.0 -palvelun kautta perinteisen lehdistötiedotteen sijaan.