Vuoden kohutuin realitysarja nähdään Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkaneen vuoden kohutuin realitysarja Jersey Shore on ollut rapakon takana kovasti tapetilla ja saanut erityisen paljon kritiikkiä. Taannoin sarjaa esittänyt MTV joutui hyllyttämään jakson, jossa eräs sarjan hahmoista pahoinpideltiin ravintolassa kameroiden edessä.

Pari viikkoa sitten televisiokanava päätti pitkän harkinnan jälkeen tilata sarjasta myös toisen tuotantokauden. Pian Jersey Shore nähdään myös Suomessa, kun kohusarja alkaa Suomen MTV-kanavalla 21. maaliskuuta.

Sarjassa seurataan kahdeksan amerikanitalialaisen nuoren aikuisen sekoiluja Jerseyn rannoilla. Yhdysvalloissa erityisesti kyseistä väestöryhmää edustava National Italian American Foundation on esittänyt vastalauseensa sarjan tuhoisasta vaikutuksesta amerikanitalialaisten maineelle. Järjestön puheenjohtaja Jose V. Del Raso on kuvaillut sarjan henkilöiden käytöstä muiden muassa ”siveettömäksi, irstailevaksi ja väkivaltaiseksi”, minkä vuoksi sarja on sanalla sanoen ”häpäisy”, joka tahraa koko väestöryhmän.

Jersey Shore kertoo kahdeksan nuoren kesästä yhteisessä talossa rannalla Seaside Heightsissa, New Jerseyssä, yhdessä itärannikon suosituimmista kesänviettokohteista. Pojat Pauly D, Ronnie, The Situation ja Vinny ovat guidoja. Tytöt Snooki, Angelina, Sammi ja JWOWW ovat puolestaan guidetteja.