Kiinalaisnainen leikkauttaa itsestään Jessica Alban kopion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Jessica Alba lienee yksi maailman ihailluimmista supertähdistä, mutta aika ajoin fanien tempaukset menevät liian pitkälle. Nyt yksi malliesimerkki tällaisesta tulee Kiinasta, jossa eräs innokas fani on saanut päähänsä, että hänen pitää näyttää idoliltaan.

Jessica Alba ei ole luonnollisestikaan ollut kovin imarreltu siitä, että 21-vuotias Xiaoqing-nimeä käyttävä nainen tuhlaa omaisuutensa kauneusleikkauksiin näyttääkseen häneltä. Kaiken lisäksi naisen motiivina on faniuden lisäksi halu saada entinen poikaystävänsä takaisin. Alba kertoi lauantaina huolestuneensa luettuaan kiinalaisnaisen suunnitelmasta.

– Minusta kenenkään ei tulisi koskaan muuttaa itseään tuolla tavalla. Jos joku rakastaa sinua, hän rakastaa sinua ilmankin, Jessica Alba kommentoi New York Daily News -lehden mukaan.

Eilen Jessica Alba oli miehensä Cash Warrenin kanssa seuraamassa Super Bowl -ottelua. Kaunotar nähdään pian Suomenkin valkokankaille tämän vuoden ystävänpäiväleffassa Valentine’s Day. Elokuvassa nähdään hänen lisäkseen sankka joukko tuttuja Hollywoodin supertähtiä.