Kinetik Control tekee paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oululaislähtöinen mutta sittemmin helsinkiläistynyt Kinetik Control -yhtye palaa vuoden mittaiselta tauoltaan esiintymislavoille Bar Loosessa tämän viikon torstaina 12. helmikuuta. Samalla yhtye esittää myöhemmin keväällä julkaistavan toisen täyspitkän levynsä uutta materiaalia yleisölle ensimmäistä kertaa.

Kinetik Controlin debyyttilevy Lack Of Divine Inspiration julkaistiin vuonna 2008. Elektronista musiikkia, raskasta rockia ja poppia yhdistellyt levy keräsi hyviä arvosteluja eritoten ulkomailla muiden muassa Metal Hammer, Terrorizer ja Kerrang -lehdissä. Yhtye kertoo uuden materiaalin olevan entistä rockimpaa, elektroniset elementit ovat sittemmin pudonneet pois repertuaarista.

Tulevalla levyllä vierailevat esimerkiksi Hanoi Rocksin legendaarisena keulakuvana tunnetuksi tullut Michael Monroe. Levyn miksauksesta puolestaan vastaa Jyrki Tuovinen.