Povipommin sairasta aviomiestä potkitaan kehässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Jordanin, eli Katie Pricen, kanssa yllättäen viime viikolla Las Vegasissa avioitunut vapaaottelija Alex Reid on suunnannut suoraan hääjuhlistaan Intiaan, jossa hänen on määrä otella kehässä sikäläisiä ammattilaisia vastaan.

Naistenvaatteisiin pukeutumisesta pitävä kohujulkkis lensi tuoreen vaimonsa kanssa ensin Britanniaan, mutta jatkoi heti uudella lennolla kohti Intiaa. Brittilehti The Sun kertoo, että heti Intiaan saavuttuaan Alex sairastui rajuun Delhi Belly -vatsatautiin, joka kestää normaalisti viikon ajan. Siitä huolimatta hänen on määrä otella intilaisia vapaaottelijoita vastaan Alex Reid: The Fight Of His Life -televisio-ohjelman kuvauksissa.

Lehden mukaan Alex lensi eilen Mumbaista maan luoteisosassa sijaitsevaan Nashikin kaupunkiin, ja siellä järjestetussä lehdistötilaisuudessa mies kykeni vain vaivoin edes seisomaan. Hän ei juuri kommentteja antanut, vaan totesi haluavansa vain nukkumaan.

– Hänen sisäinen kellonsa heittää häränpyllyä ja hän näyttää karmealta. Raukka kykenee hädin tuskin seisomaan. Se ei ole ihme, sillä hänen immunijärjestelmänsä kaatui heti ensimmäisessä erässä, silminnäkijä kommentoi.