Muistokirjoitus: Tony Halmeella ei ollut huumeita veressä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovia kokenut entinen televisiotähti ja kansanedustaja Tony Halme teki itsemurhan ampuma-aseella kotonaan 8. tammikuuta. Nyt hänen tilastaan kuolinhetkellä on saatu lisää tietoja, kun Halmeen Ari-veli kirjoitti asiasta Perussuomalainen-lehden julkaisemassa muistokirjoituksessa.

– Hänellä oli kipulääkekielto, jota huumeaineiden kokeilu ei parantanut. Virallinen ruumiinavausraportti todistaa, että lupaus piti, ja hänen kehonsa oli täysin puhdas tapahtumahetkellä, Ari Halme paljasti muistokirjoituksessaan.

Veljen mukaan 47-vuotiaana menehtyneellä Halmeella ei siis ollut kuollessaan veressään huumausaineita tai lääkkeitä. Aiemmin hän kuitenkin kärsi huumeongelmasta, minkä johdosta hän sai vuonna 2003 myös aivovaurion. Huumeidenkäyttö ei kuitenkaan loppunut vielä siihen, vaan lehdistä saatiin vielä hieman ennen hänen kuolemaansa lukea kuinka Halme jäi kiinni rattijuopumuksesta hänen ajettuaan autoa huumausaineiden ja alkoholin vaikutuksen alaisena.