Älä osta näitä ystävänpäivälahjaksi! Katso lista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ystävänpäivä lähestyy jo kovaa vauhtia. Tänä vuonna ystäville omistettua juhlaa saadaan viettää ensi sunnuntaina. Monien mielessä lienee parhaillaan ajatus siitä miten ystävää tai rakasta voisi parhaiten muistaa vaikkapa pienellä lahjalla.

Verkko on pullollaan sivustoja, jotka tarjoavat lahjavinkkejä joka lähtöön. Amerikkalainen verkkosivusto Couponsherpa on nyt kuitenkin ottanut toisen lähestymistavan ja listannut lahjat, joita ei missään nimessä kannata ostaa ystävänpäivälahjaksi. Listan kärkipää näyttää tältä.

1. Henkilövaaka2. Anatomisesti aidonnäköinen suklaasydän3. Omasta luusta tehty koru4. Lahjakortti kauneusleikkaukseen5. Picasso-piilolinssit6. Kokovartalopyjama7. Alushousut tekstillä ”huollossa”8. Selkäkarvojen poistolaite9. Pieruhajun suodatin10. Kännykkätaskumatti11. Punkkikampa12. Kaljunpuhdistusliina13. Rakkauden varastaja -nalle

Lisäksi listalla on mukana myös muiden muassa ”Tulen ennen sinua” -paita, elektroninen avioliittoneuvoja, Aatamin ja Eevan kuva omilla kasvoilla ja omannäköinen täytetty pehmolelu.