Blake Lively vilautteli upeaa bikinivartaloaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa suositun Gossip Girl -sarjan naistähti Blake Lively on tehnyt viime vuoden ja kuluneen talven aikana kovaa nousua Hollywood-kaunottarien kärkikaartiin. Nykyisin hänelläkin on alituisesti perässään paparazzeja.

Taannoin The Private Lives Of Pippa Lee -elokuvassa nakuillut 21-vuotias neitokainen nähdään parhaillaan vähissä vaatteissa Esquire-lehdessä. Viikonlopuna neitokainen oli Miamissa, jossa paparazzit äkkäsivät hänet puhumassa parvekkeella kännykkäänsä bikineihin sonnustautuneena. Parvekkeen kaide piti huolen siitä, että kuvaajat saivat ihastella vain vilauksia kaunottaren vartalosta. Katso kuvat tästä.

Tammikuussa paljastettiin, että Blake Lively on kiinnitetty suosittuun sarjakuvaan perustuvan Green Lantern -elokuvan tähdeksi. Kuvaukset alkavat maaliskuussa ja elokuvan on määrä saada ensi-iltansa vuonna 2011.

Tarzanassa, Kaliforniassa, vuonna 1987 syntynyt Blake Lively on nähty elokuvissa Neljä tyttöä ja maagiset farkut sekä Accepted. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta Gossip Girl -sarjan myötä. Hän esittää sarjassa Serena van der Woodsenin roolia. Nykyisin vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa seurusteleva Blake on nuorin perheensä viidestä sisaruksesta.