Brad Pitt ja Angelina Jolie haastoivat lehden oikeuteen erohuhuista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkoina monet viihdelehdet ovat kilvan uutisoineet kuinka Hollywoodin tähtipari Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat eroamassa ja kuinka heidän avioliittonsa on kivillä. Nyt pari on päättänyt antaa samalla mitalla takaisin.

Julkkispari ei ole viitsinyt edes kiistää eroväitteitä, mutta he ovat tehneet sen poseeraamalla onnellisesti yhdessä useissa julkkisjuhlissa. Nyt pari on saanut perättömistä väitteistä viimein tarpeekseen ja on haastanut niitä julkaisseen lehden oikeuteen.

TV Guide -lehden mukaan oikeuteen joutuu ainakin News of the World, joka väitti Bradin tavanneen avioerojuristin sopiakseen perheen lasten huoltajuudesta. Haaste jätettiin maanantaina lontoolaiseen tuomioistuimeen. Asiakirjojen mukaan raskauttavaa on se, että lehti ei ole pyytänyt anteeksi eikä oikaissut julkaisemiaan vääriä tietoja, jotka ovat sittemmin levinneet laajalti myös muihin viihdelehtiin.

Myös Star Magazine voi odottaa haastetta julkaistuaan useita kertoja väitteitä Angelinan väitetyistä miesseikkailuista. Esimerkiksi tuoreimmassa lehdessä hänen väitetään vietelleen Johnny Deppin.