Gary Colemanin syntymäpäivä: Tuomittiin perheväkivallasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien lapsitähti Gary Coleman pidätettiin 24. tammikuuta epäiltynä vaimonsa Shannon Pricen pahoinpitelystä. Nyt hän sai tapauksesta sakkotuomion sopivasti syntymäpäivänään.

42-vuotispäivä ei sujunut Hollywood-tähdeltä kovin suotuisissa merkeissä, kun utahilainen tuomioistuin määräsi hänelle 595 dollarin sakkorangaistuksen vaimonsa pahoinpitelystä, jonka Coleman oli tunnustanut kuulusteluissa, E! News uutisoi. Tapaus oli Colemanille jo toinen puolen vuoden sisällä.

Pahimmillaan häntä olisi voinut uhata kuukauden tuomio kaltereiden takana, mutta tunnustuksensa ansiosta hän selvisi sakoilla ja vuoden ehdollisella vankeustuomiolla. Lisäksi hänet määrättiin osallistumaan perheväkivallan vastaisille kursseille.

– Olen viettänyt syntymäpäiviäni paremmissakin paikoissa, Coleman kommentoi Salt Lake Tribune -lehdelle ennen oikeudenkäynnin alkamista.