Hugh Hefner oikeuteen Playboyn huijaamisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimman miestenlehden, Playboyn, perustaja ja johtaja Hugh Hefner on joutunut erikoisten syytösten kohteeksi. Hänen epäillään nimittäin huijanneen lehteään.

Tuoreessa oikeusjutussa häntä syytetään leveästä elämästä Playboy-lehden kustannuksella ja siitä ettei hän ole suostunut tinkimään elintasostaan yrityksensä kustannuksella. TMZ-viihdelehti on saanut käsiinsä kanteen, jossa Playboy-yhtiön osakkeenomistajat syyttävät näiden seikkojen olleen osasyynä yhtiön heikkoon taloudelliseen tilanteeseen.

Kanteessa väitetään lisäksi, että Hefner on tahallaan sabotoinut kaksi yhtiöstä tehtyä merkittävää ostotarjousta viimeisen puolen vuoden aikana. Hefneriä syytetään myös siitä ettei hän ole johtajana ajanut tarpeeksi osakkeenomistajien etua, vaan ajatellut lähinnä omaa hyvinvointiaan ja näyttäviä Playboy-juhlia.