Katie Pricen mies haluaa eron – huijattiin naimisiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuin kohujulkkis Katie Price, eli povipommi Jordan, yllätti jopa omat läheisensä avioitumalla viime viikolla täysin yllättäen on-off -miesystävänsä Alex Reidin kanssa. Nyt liiton kerrotaan olevan kivillä jo alkumetreillä.

Brittilehden mukaan Alex Reid ei nimittäin edes itse tiennyt vaimonsa hääsuunnitelmista ennen matkalle lähtöään. Tämä siitä huolimatta että Jordan oli sopinut yllätyshäistä jo etukäteen brittiläisen viihdelehden kanssa, Daily Mail kertoo. Nyt Reid tuntee lehden mukaan itsensä huijatuksi ja haluaa purkaa avioliiton.

Lehden saamien tietojen mukaan povipommin taustavoimat väittävät Alexin halunneen naimisiin, mutta Katie joutui suunnittelemaan yllätyshäät yksin, koska Alex oli julkkisten Big Brother -talossa. Jordanin taustavoimat kuitenkin myönsivät, ettei mies tiennyt Las Vegasin matkasta ja siellä tapahtuvasta vihkimisestä etukäteen. Alexin lakimiehet etsivät parhaillaan porsaanreikiä avioliitosta, jotta sen saisi mitätöityä mahdollisimman pian.

– Alex tuntee että hänet painostettiin avioliittoon, eikä hänellä ole ollut tarpeeksi aikaa miettiä sen seurauksia, lähde kertoi.