Laatujulkaisu on kuin estottomien huippumallien pornolehti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stylisti Katie Grandin luotsaama muotilehti Love tunnetaan erityisesti siitä, että sen kansikuvissa on vuosien varrella nähty nimekäs joukko huippumalleja alastomana. Nyt lehden kolmas numero on julkaistu, ja lehti on ylittänyt ennakko-odotukset kirkkaasti.

Tuoreen numeron eri kansikuvissa ja lehden sisäsivuilla poseeraavat nimittäin estottomasti alastomina muiden muassa Kate Moss, Naomi Campbell, Lara Stone, Daria Werbowy, Natalia Vodianova, Amber Valletta, Kristen McMenamy ja Jeneil. Lisäksi lehdessä nähdään vähissä vaatteissa Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Izabel Goulart, Devon Aoki ja Emily Didonata. Katso rohkeat K18-kuvat tästä.

Maineikkaan Love-lehden sivuilla on poseerannut ja poseeraa parhaillaan muiden muassa Lara Stone, Naomi Campbell, Amber Valletta, Daria Werbowy, Jeneil Williams ja Kristen McMenamy. Lehti on suurehkon mediatalon tuottama, mutta sitä tehdään kuitenkin indie-hengessä ja epäsovinnaisesti. Lehden pääkirjoituksen mukaan se edustaa lehdistön uutta villiä sukupolvea.