Muotovaliot juhlivat Super Bowlia Playboy-bileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna järjestetty maailmanhistorian seuratuin urheilutapahtuma Super Bowl keräsi ympärilleen sankan joukon erilaisia oheistapahtumia, joissa oli mukana myös vähintään yhtä sankka joukko julkkistähtiä. Osansa tähän kattaukseen toi myös maailman tunnetuin miestenlehti.

Playboy-lehden johtaja Hugh Hefner on haastettu yhtiön osakkeenomistajien toimesta oikeuteen yhtiön rahojen tuhlaamisesta hulppeisiin juhliin, mutta kuka muu 81-vuotias papparainen pääsee juhlimaan ilta toisensa jälkeen muodokkaiden kaunotarten seurassa? Ei siis ihme, että Hefner haluaa järjestää juhlia jatkossakin.

Tälläkin kertaa lehden maine kasvaa samalla kun kuvat juhlista leviävät maailmalla. Yhtiön omistamassa kartanossa järjestetyt Super Bowl -bileet eivät juuri muista Playboy-juhlista poikenneet, sillä maineikas juhlapaikka oli pullollaan vähäpukeisia neitokaisia. Katso kuvat tästä.