Baywatch-povipommi Yasmine Bleeth on edelleen hottis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina maailman suosituimmaksi televisiosarjaksikin väitetty Baywatch toi julkisuuteen monia toinen toistaan muodokkaampia kaunottaria, joista tunnetuin lienee nykyisin Pamela Anderson. Mukana oli myös Yasmine Bleeth.

Yasmine Bleeth on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta jo lukuisten vuosien ajan, mutta aika-ajoin hän vilahtaa edelleen parrasvaloissa. Taannoin hänet nähtiin esimerkiksi mainoskampanjassa markkinoimassa maitoa. Got Milk? -nimisen kampanjan kuvassa näyttävä kaunotar poseerasi valkoisessa uima-asussa ja maitoparrassa. Katso kuvat tästä.

41-vuotias Yasmine Bleeth tuli kansainvälisesti tunnetuksi suositusta Baywatch-sarjasta, jossa hän näytteli hengenpelastaja Caroline Holdenin roolia. Ohjelman myötä hänet nimettiin vuosina 1995 – 2003 joka vuosi maailman seksikkäimpien naisten listalle eri medioissa. Suosikkisarjan jälkeen hän näytteli muutamissa elokuvissa kunnes lopetti uransa vuonna 2003. Vuosina 2000 – 2003 Bleeth kärsi vakavasta huumeongelmasta. Vuosien hiljaiselon jälkeenkin Yasmine Bleeth oli vielä vuonna 2009 Yahoo!-hakupalvelun toiseksi haetuin naistähti.