Abigail Clancy paljasti intiimialueensa bodypaint-kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli Abigail Clancy tunnetaan saarivaltiossa lähinnä realitytähtenä, mutta myös alusvaatekuvistaan ja muotinäytöksistään. Hän on ollut tiiviisti otsikoissa myös Englannin maajoukkueessa pelaavan poikaystävänsä Peter Crouchin takia.

Nyt Abigail Clancy on saanut kunnian poseerata käytännössä alastomana Sports Illustrated -lehden maineikkaan uimapukunumeron sivuilla. Brittikaunotar nähdään nimittäin bodypaint-kuvissa, joissa hänen alastonta vartaloaan peittää ainoastaan ohut maalikerros. Katso kuvat tästä.

Liverpoolilaissyntyinen 23-vuotias kaunotar oli kolme vuotta sitten kilpailijana mukana Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä.