AnnaLynne McCordin varustus vain vaivoin peitossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut televisiokaunotar AnnaLynne McCord nousi viime vuonna Hollywoodin seuratuimpien tähtien joukkoon. Paparazzielämään tottumaan joutunut näyttelijä on tähdittänyt varsin lyhyellä urallaan jo monia televisiosarjoja ja elokuvia.

Viimeisen parin viikon aikana AnnaLynne on osallistunut moniin hyväntekeväisyystapahtumiin, joissa on kerätty varoja muiden muassa Haitille. Viikonloppuna hänet ikuistettiin vuorostaan Big Super Bowl -otteluun liittyvässä Big Game Big Give -tapahtumassa, jonka järjesti elokuvaohjaaja Michael Bay omistamassaan Miami Beachin huvilassa. McCord oli pukeutunut tällä kertaa hopeanharmaaseen leopardikuvioiseen asuun, jonka yläosa pysyi kuvien perusteela paikallaan vain  hyvällä tuurilla. Katso kuvat tästä.

21-vuotias nouseva tähti AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet on voinut bongata muutamista elokuvista.