Vuoden odotetuin bikinilehti ilmestyi – Brooklyn Decker uusi bikinitähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin bikineihin ja uimapukuihin keskittyvä lehti, eli Sports Illustrated -julkaisun maineikas uimapukunumero, on jälleen ilmestynyt. Kerran vuodessa lehden sivuilla poseeraavat maailman tunnetuimmat huippumallit ja tulevaisuuden kuumimmat nimet.

Viime vuonna uimapukunumeron kannessa poseerasi Leonardo DiCaprion silloinen tyttöystävä Bar Refaeli. Tuolloin spekuloitiin sillä, oliko Leonardo käyttänyt vaikutusvaltaansa saadakseen tyttöystävänsä kanteen. Nyt spekulaatiot ovat kuitenkin jo historiaa, sillä tämän vuoden numeron kannessa on saanu kunnian poseerata Brooklyn Decker, joka nousi välittömästi huippumallien sarjaan. Katso kuvat tästä.

22-vuotias amerikkalainen vaaleaverikkö Brooklyn Decker on ennen Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvaansa nähty myös muutamissa televisiosarjoissa. Hän on vieraillut muiden muassa Ruma Betty, Chuck ja Roal Pains -sarjoissa. Victoria’s Secret -mallinakin toimiva Decker on naimisissa tennistähti Andy Roddickin kanssa.