Donald Trump antoi Jay Lenolle potkut!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisen NBC-televisiokanavan keskusteluohjelmien sotkut alkavat hiljalleen rauhoittua, kun Conan O’Brien lopetti jo taannoin oman ohjelmansa vain seitsemän kuukauden pestin jälkeen. Samoihin aikoihin ilmoitettiin, että myös Jay Leno lopettaa ohjelmansa ennen aikojaan.

Jay Leno siirtyy 1. maaliskuuta takaisin Conanin saappaisiin The Tonight Show -ohjelman isännäksi. Viimeisessä The Jay Leno Show -lähetyksessä häntä tuli saattelemaan ”pakkolomalle” itse Donald Trump. Diili-ohjelman virallisena erottajana tunnettu Trump sai kunnian antaa myös Lenolle potkut. Hänet otettiin lähetykseen satelliittiyhteyden kautta New Yorkista.

– Halusin vain kertoa, että pomosi NBC:llä pyysivät minua välittämään sinulle Jay erityisen viestin, koska heillä ei ole rohkeutta tulla kertomaan sitä itse. Saat potkut! Donald Trump totesi.